The 2009 Ho Ho Ho Throwdown – Round 3 – Results Edition

ed_frost1

UPDATE – Game over. We’ve come to the end of yet another exciting contest. You can find the answers below as well as the final Leaderboard and of course, the winners. I hope y’all enjoyed it and that it made the month fly by. With that said, it’s time to make with the merry. I wish you all a Merry Christmas and of course, a Happy New Year. And once again, feel free to click one of our Google ads to add to our hit count which of course, helps keep the lights on here. And finally, there’s a little video tribute at the bottom that showcases our winners. Enjoy!!!

Here we are – just days before Christmas when we make with all the merry among family and loved ones – and you people are ready to enter Thunderdome and tear the stuffing out of each other’s stockings. ‘Tis the season, I guess.

So now we begin the final round. As always, you have until this Wednesday to get me your answers either by e-mailing them to theedzone@gmail.com or via message on Facebook. I’ll tally the submissions and crown a winner on Thursday morning, with plenty of time left for you to head out for some Christmas Eve cheer.

As always, no cheating. No Google. Yahoo. Bing. Nada!!! Answers these off the top of your head. There is nothing to be earned here but fortuneless glory.  With that said, on with the show.

Round 3 – FIGHT!!!

bedford-falls-savings-and-loan

1.   What “holiday” movie is this from:
Mrs. Deagle: Mrs Harris, what are you trying to tell me?
Mrs. Harris:   I’m afraid none of us can pay for two weeks. Couldn’t you just get Mr.Corben to just give us a little more time?
Mrs. Deagle:   Mrs Harris, the bank and I have the same purpose in life – to make money. Not to support a lot of… deadbeats!
Mrs. Harris: Mrs Deagle! It’s Christmas!
Mrs. Deagle: Well, now you know what to ask Santa for, don’t you?
Answer: Gremlins

Correct – Chris, Kristin, Ian, Suzanne, Brian, Justin, Matt, Sean, Dan, Mark, Sarah, Patty, Jim, Rob
Incorrect – Nobody

vhs-tape

2.   Which of these is NOT a Direct-To-Video Holiday special:
a.   Deck the Malls with the Olsen Twins
b.   Playboy Wet & Wild: Hot Holidays
c.   Tales from the Grave: Happy Holidays
d.   Holidays from Hell
Answer: A, Deck the Malls with the Olsen Twins

Correct – Ian, Brian, Justin, Sean, Dan, Jim, Rob
Incorrect – Chris, Kristin, Suzanne, Matt, Mark, Sarah, Patty

lucy

3.   In A Charlie Brown Christmas, which phobia does Lucy diagnose Charlie Brown with:
a.   arachnophobia
b.   hypengyophobia
c.   pantophobia
d.   climacaphobia
Answer: C, Pantophobia (the fear of everything or the fear of coming home from a bar minus your pants, of which I am an acute sufferer)

Correct – Chris, Kristin, Ian, Suzanne, Brian, Justin, Matt, Sean, Sarah, Jim, Rob
Incorrect – Dan, Mark, Patty

charliebrown

4.   Who said the following:   “Come on, Dad, if TV has taught me anything, it’s that miracles always happen to poor kids at Christmas. It happened to Tiny Tim, it happened to Charlie Brown, it happened to the Smurfs, and it’s gonna happen to us.”
Answer: Bart Simpson

Correct – Chris, Kristin, Ian, Brian, Justin, Matt, Sean, Dan, Sarah, Patty, Jim, Rob
Incorrect – Suzanne, Mark

scrooge

5.   Which of these actors has never portrayed Ebeneezer Scrooge?
a.   Bill Murray
b.   Jim Carrey
c.   Michael Caine
d.   Albert Finney
Answer: A, Bill Murray (he was Frank Cross in Scrooged)

Correct – Ian, Matt, Sean, Dan, Mark, Patty
Incorrect – Chris, Kristin, Suzanne, Brian, Justin, Sarah, Jim, Rob

a-christmas-story

6.   What level of dare prompts Schwartz to stick his tongue to a flag pole in A Christmas Story?
a.   Dog Dare
b.   Double Dog Dare
c.   Triple Dog Dare
d.   Quadruple Dog Dare
Answer: C, Triple

Correct – Ian, Suzanne, Brian, Justin, Matt, Sean, Dan, Sarah, Patty, Jim, Rob
Incorrect – Chris, Kristin, Mark

santa

7.   Which holiday movie had the following tagline – “He’s very naughty… and not very nice.”?
a.   Bad Santa
b.   Silent Night, Deadly Night
c.   Santa’s Slay
d.   Fred Claus
Answer: A, Bad Santa

Correct – Kristin, Ian, Brian, Justin, Matt, Sean, Dan, Mark, Sarah, Patty, Jim, Rob
Incorrect – Chris, Suzanne

Furnace

8.   Who’s “old man was one of the most feared furnace fighters in Northern Indiana”?
Answer: Ralphie from A Christmas Story

Correct – Chris, Kristin, Ian, Suzanne, Brian, Justin, Matt, Sean, Dan, Mark, Sarah, Patty, Jim, Rob
Incorrect –
Nobody

christmas special

9.   Which of these is NOT a real Christmas special:
a.   The Captain & Tennille Christmas Special
b.   John Denver & The Muppets – Rocky Mountain Holiday
c.   A Lawrence Welk Family Christmas
d.   Rockin’ Round the Christmas Tree with the Bee Gees
Answer: D, Bee Gees

Correct – Chris, Kristin, Ian, Justin, Matt, Sean, Dan, Mark, Sarah, Patty, Jim, Rob
Incorrect – Suzanne, Brian

mall_santa_2006

10.   In what department store does the real Kris Kringle find work as a department store Santa, in the holiday classic Miracle on 34th Street?
Answer: Macy’s

Correct – Chris, Kristin, Ian, Suzanne, Brian, Justin, Matt, Sean, Dan, Mark, Sarah, Patty, Jim, Rob
Incorrect – Nobody

Leaderboard
1    Ian   (30)
2    Rob   (27)
3    Sarah/Matt/Sean   (26)

4    Patty/Justin   (25)
5    Dan   (24)
6    Kristin/Brian   (23)
7    Jim   (22)
8    Chris   (19)
9    Suzanne   (17)
10    Stephen/Mark   (16)
11     Tracy M   (15)
12    Tom   (10)
13    Tracy R   (8)
14    Stacy G   (6)

And finally – a little holiday treat for our winners!!!

Try JibJab Sendables® eCards today!