The 2009 Ho Ho Ho Throwdown – Round 2 – Results Edition

ed

UPDATED – Answers and the updated Leaderboard can be found below. Round 3 (the Final Round) will be up Monday morning, December 21st.

All right, we’ve got 19 contestants and so far, it’s anyone’s game. I’d say that’s a pretty good turnout and one that is likely to remain competitive through the next two rounds. After that, you can forget all about me and my silly little games and get on with the merry.

The rules are the same but I have to say them over and over until they are tattooed to your neural nest. You have until 8:00 p.m. Wednesday December 16th to send me your answers. They should be e-mailed to theedzone@gmail.com or send me a message on Facebook. Answers and the updated Leaderboard will be posted on Thursday morning. And then the final round will go up next Monday.

As always, no cheating. If you Bing! Bing Crosby than you cheat only yourself. And the world. Your children. Your dogs. Your friends and neighbors. Elin Woods. Everyone!!! So, do this off the top of your head.

Round 2 – FIGHT!!!

lucy

1.   In A Charlie Brown Christmas, who is Lucy talking about when she says: “He never got his picture on bubblegum cards, did he? Have you ever seen his picture on a bubblegum card? Hmmm? How can you say someone is great who’s never had his picture on bubblegum cards?”
Answer: Beethoven

Correct – Ian, Jim, Matt, Sean, Tracy M, Stephen, Sarah, Patty, Kristin, Dan
Incorrect – Suzanne, Brian, Justin, Tracy R, Tom, Rob, Chris, Mark

peanut-butter

2.   What’s this quote from:
Person 1: This fog’s as thick as peanut butter!
Person 2: You mean pea soup?
Person 1: You eat what you like, and I’ll eat what I like!
Answer: Rudolph the Red-Nosed Reindeer

Correct – Suzanne, Ian, Jim, Brian, Matt, Justin, Rob, Sean, Chris, Stephen, Sarah, Patty, Mark, Kristin, Dan
Incorrect – Tracy R, Tom, Tracy M

nsync

3.   Which of these is NOT a real holiday special:
a.   ‘N Sync:   ‘Ntimate Holiday Special
b.   Ho Ho Noooooo!!! It’s Mr. Bill’s Christmas Special
c.   The Lobo Paramilitary Christmas Special
d.   Billy Ray Cyrus: An Achy-Breaky Christmas in the Country
Answer: D, Billy Ray

Correct – Ian, Jim, Justin, Rob, Sean, Kristin, Dan
Incorrect – Suzanne, Brian, Matt, Tracy R, Tom, Tracy M, Chris, Stephen, Sarah, Patty, Mark

aunt-bethany1

4.   In National Lampoon’s Christmas Vacation, what unorthodox gift does Aunt Bethany wrap and place under the tree?
Answer: Her Cat

Correct – Suzanne, Ian, Jim, Brian, Matt, Tracy R, Tom, Rob, Sean, Tracy M, Chris, Stephen, Sarah, Patty, Kristin
Incorrect – Justin, Mark, Dan

christmas-carol1

5.   Which of these children’s entertainment characters have never appeared in an adaptation of A Christmas Carol?
a.   Mickey Mouse
b.   Mr. Magoo
c.   Fred Flintstone
d.   Kermit the Frog
NOTE:   Everyone gets a pass on this. I found out too late that Fred Flintstone is in one too. D’oh!!!

tomato

6.   Who’s “heart’s a dead tomato splotched with moldy purple spots”?
Answer:   The Grinch

Correct – Suzanne, Ian, Jim, Brian, Matt, Justin, Tracy R, Tom, Rob, Sean, Tracy M, Chris, Stephen, Sarah, Patty, Mark, Kristin, Dan
Incorrect – Nobody

nancy reagan

7.   What tough guy actor dropped his bad attitude to appear as Santa Clause alongside Nancy Reagan at the White House in 1983?
Answer: Mr. T

Correct – Ian, Jim, Matt, Justin, Tom, Rob, Tracy M, Chris, Sarah, Patty
Incorrect – Suzanne, Brian, Tracy R, Sean, Stephen, Mark, Kristin, Dan

santa

8.   What movie describes Santa’s Christmas Eve journey as follows: “On a dark cold night, under full moonlight, he flies into the fog like a vulture in the sky!”
Answer: The Nightmare Before Christmas

Correct – Suzanne, Ian, Jim, Brian, Matt, Justin, Sean, Tracy M, Chris, Stephen, Sarah, Patty, Kristin, Dan
Incorrect – Tracy R, Tom, Rob, Mark

lucy

9.   In A Charlie Brown Christmas, Lucy says she gets depressed every year because all she gets is toys, a bicycle or clothes and never gets what she really wants. What does she really want?
a.   Stock Options
b.   Real Estate
c.   Investments
d.   Cold, hard cash
Answer: B, Real Estate

Correct – Ian, Jim, Brian, Matt, Justin, Rob, Sean, Stephen, Sarah, Patty, Kristin, Dan
Incorrect
– Suzanne, Tracy R, Tom, Tracy M, Chris, Mark

homer-simpson-picture

10.   According to Homer Simpson, which of these is the name of one of Santa’s reindeer:
a.   Donna Dixon
b.   Getting Blitzin’
c.   Winn-Dixie
d.   Mojo Nixon
Answer: A, Donna Dixon

Correct – Suzanne, Ian, Brian, Matt, Justin, Rob, Sean, Tracy M, Chris, Sarah, Patty, Kristin
Incorrect – Jim, Tracy R, Tom, Stephen, Mark, Dan

Leaderboard
1    Ian   (20)
2    Rob/Sarah   (18)
3    Matt/Patty   (17)
4    Stephen/Justin/Kristin/Sean   (16)
5    Brian/Tracy M/Dan   (15)
6    Chris/Jim   (13)
7    Suzanne   (12)
8    Mark/Tom   (10)
9    Tracy R   (8)
10    Stacy G   (6)