The 2009 Ho Ho Ho Throwdown – Round 1 – Results Edition

A_Wonderful_Ed

UPDATE: The results are in. Answers and Leaderboard can be found below.  We’ve got a great turnout so this should be one helluva’ contest. By the way, I’d like to ask you guys to do me a solid and click on a Google ad or two on these pages. There’s no obligation to buy anything – we get a tiny little bit of compensation for clicks, so every little click goes towards keeping the lights on at the site. If you could do it every time you swing by, that would be awesome. All right – corporate shill is over. Round 2 will be up Monday morning – December 14th.

And so it begins.

As I mentioned the other day, the rules are simple.

Every Monday (starting today), I will post a series of 10 trivia questions. Anyone who would like to participate should send me an e-mail with their answers to theedzone@gmail.com. You have until Wednesday at 12 p.m. EST to send me your answers. On Thursday, I’ll post the results and then we’ll move on to the next round, next week. This will run for three weeks.

Now, as this is the wild, wild web, I know the answers are just a Google away. No cheating as this if merely for bragging rights only. If you Google Gizmo, you’re basically dead to us all.

With that said, let the Ho Ho Ho Throwdown begin.

ROUND 1 – FIGHT!!!

12 pains

1.    Which of these is not one of The Twelve Pains of Christmas according to the song?
a.   Hangovers
b.   Rigging up the lights
c.   Not Enough Booze in the Egg Nog
d.   Five Months of Bills
Answer: C, Not Enough Booze in the Egg Nog

Correct – Suzanne, Ian, Stacy G, Kristin, Matt, Justin, Stephen, Rob, Tom, Brian, Tracy R, Mark, Sean, Chris, Jim, Tracy M, Sarah, Dan, Patty
Incorrect – Nobody

rudolph

2.   According to the Head Elf in Rudolph the Red Nosed Reindeer, Santa’s Workshop does not have dolls that do what?
a.   Chew
b.   Cry
c.   Walk
d.   Run a Temperature
Answer: A, Chew

Correct – Ian, Kristin, Matt, Justin, Stephen, Rob, Tom, Tracy R, Mark, Chris, Dan
Incorrect – Suzanne, Stacy G, Brian, Sean, Jim, Tracy M, Sarah, Patty

swat

3.   What “holiday” movie is this quote from:
“All right, listen up guys. ‘Twas the night before Christmas, and all through the house, not a creature was stirring, except… the four assholes coming in the rear in standard two-by-two cover formation.”
Answer: Die Hard

Correct – Suzanne, Ian, Stacy G, Matt, Justin, Stephen, Rob, Brian, Mark, Sean, Chris, Jim, Tracy M, Sarah, Dan, Patty
Incorrect – Kristin, Tom, Tracy R

jingle

4.   What hot toy do Arnold Schwarzenegger and Sinbad battle each other for in the holiday comedy, Jingle All the Way?
a.   Good Guys Dolls
b.   Turbo Man
c.   Gwendy Dolls
d.   Emperor Zurg figure
Answer: B, Turbo Man

Correct – Suzanne, Ian, Stacy G, Kristin, Matt, Justin, Stephen, Rob, Tom, Brian, Tracy R, Mark, Sean, Jim, Tracy M, Sarah, Dan, Patty
Incorrect – Chris

gift

5.   If you happened to live on “Melody Lane with all the other rich people” and came across Frank Shirley, “with a big ribbon on his head”, who would be a good person to gift him to?
Answer: Clark Griswold

Correct – Ian, Kristin, Justin, Stephen, Rob, Tom, Brian, Tracy M, Sarah, Patty
Incorrect – Suzanne, Stacy G, Matt, Tracy R, Mark, Sean, Chris, Jim, Dan

christmas-carol1

6.   What movie is this from:
Person 1: I want to see her nipples.
Person 2: But this is a CHRISTMAS show.
Person 1: Well, I’m sure Charles Dickens would have wanted to see her nipples.
Answer: Scrooged

Correct – Suzanne, Ian, Kristin, Matt, Justin, Stephen, Rob, Tom, Brian, Sean, Chris, Tracy M, Sarah, Dan, Patty
Incorrect – Stacy G, Tracy R, Mark, Jim

tree

7.   Which of the following acts has never covered Christmas (Baby Please Come Home)?
a.   Joey Ramone
b.   The Kinks
c.   Smash Mouth
d.   Death Cab for Cutie
Answer: B, The Kinks

Correct – Suzanne, Ian, Rob, Brian, Tracy R, Mark, Sean, Sarah
Incorrect – Stacy G, Kristin, Matt, Justin, Stephen, Tom, Chris, Jim, Tracy M, Dan, Patty

christmas special

8.   Which of these is NOT an animated holiday special:
a.   Santa Claus is Comin’ to Town
b.   Robbie the Reindeer
c.   A Miser Brothers’ Christmas
d.   A Smurftastic Christmas
Answer: D, A Smurtastic Christmas

Correct – Ian, Stacy G, Matt, Justin, Stephen, Rob, Brian, Mark, Sean, Chris, Tracy M, Sarah, Dan,  Patty
Incorrect – Suzanne, Kristin, Tom, Tracy R, Jim

BE036347

9.   Which “out of his world” rocker joined up with Bing Crosby on a duet of The Little Drummer Boy?
Answer: David Bowie

Correct – Suzanne, Ian, Stacy G, Kristin, Matt, Justin, Stephen, Rob, Tom, Brian, Mark, Chris, Jim, Tracy M, Sarah, Dan, Patty
Incorrect – Tracy R, Sean

vhs-tape

10.   Which of these movies is not set at Christmas time:
a.   Gremlins
b.   A Midnight Clear
c.   Santa Sangre
d.   The Ref
Answer: C, Santa Sangre

Correct – Ian, Stacy G, Kristin, Matt, Stephen, Rob, Tracy R, Sean, Tracy M, Sarah, Dan, Patty
Incorrect – Suzanne, Justin, Tom, Brian, Mark, Chris, Jim

Leaderboard
1    Ian/Rob   (10)
2    Stephen/Sarah   (9)
3    Matt/Justin/Brian/Tracy M/Dan/Patty   (8)
4    Kristin/Mark/Sean   (7)
5    Suzanne/Stacy G/Tom/Chris   (6)
6    Tracy R   (5)
7    Jim   (4)

Comments now closed (2)

  • 6 out of 10 is not too shabby. (To quote a hannukah song.) I’m sure I’ll be dead last in 3 weeks but today I live to fight another round of trivia. Yahoo!!