Fists of Flannel – Round 6 – Results Edition

somethingabouted1

[Editor’s Note – The Leaderboard is below and MAKE SURE YOU SCROLL ALL THE WAY TO THE BOTTOM FOR A LITTLE SURPRISE!!!]

So, this is the end. Your only friend. The end.

Hard to believe we just burned another 3 weeks off the calendar. If I keep these contests flowing, we’ll be beachside in no time. Of course, I need a vacation a lot sooner than the lot of you so I’m going to take a little hiatus after this round. Plus, I don’t want to wear out my welcome.

I do have two ideas in mind for those interested. Sometime, next month, I’m going to run a little one-shot, one week contest. I call it Chick Flick or Dick Flick. I’ll give full rules when we get closer but the premise is that I run a series of recognizable quotes from movies and you have to tell me if it’s from a chick flick or an action movie. Bonus points are awarded if you can actually name the flick and you are able to gamble points for a higher payday if you think you know the title. More to come soon.

The next pop-culture trivia contest will cover our most recent decade. I feel we have enough under our belt to do this proper. Plus, I’m dying to see if Scott E. or Dan M. retained any knowledge from 24 hours ago. I’m calling that contest – Y2KO. I’m thinking I’ll run that in late April/early May – which should lead us straight to Summer and I can go away for awhile and leave y’all alone.

All right, enough rambling preamble. You know the rules. Everyone has until 6:30 a.m. EST Thursday February 19, 2009 to send their answers to theedzone@gmail.com or via private message on Facebook.

As always, no cheating. Meaning no Google. No Yahoo. No Wiki. No spouse. No collecting fragments from those two spy satellites that collided and deciphering the top secret data. Nothing.

Good Luck.

Round 6 – FIGHT!!!

cartoon

1.   On December 16, 1997, which popular cartoon sent more than 635 Japanese school children to the hospital with epileptic seizures?
Answer:     Pokemon

Correct:   Jim O, Justin, Joe, Stephen, Natisha, Sharon, Sean, Jason, Rob, Sarah, Tracy M, Kristin, George, Patty
Incorrect:   Stacy G, Alex, Matt, Brian, Tracy R, Alissa

losangeles

2.   What famous piece of LA real estate did bad-boy biker Jake Hanson call home?
Answer:     Melrose Place

Correct:   Stacy G, Jim O, Alex, Joe, Matt, Stephen, Natisha, Brian, Sean, Rob, Sarah, Tracy M, Alissa, George, Patty
Incorrect:   Justin, Sharon, Tracy R, Jason, Kristin

sharonstone

3.   Which of the following flicks does Sharon Stone NOT disrobe in?
a.   The Specialist
b.   The Last Action Hero
c.   The Muse
d.   Sliver
Answer:     B, The Last Action Hero

Correct:   Jim O, Justin, Joe, Matt, Stephen, Natisha, Brian, Sean, Jason, Rob, Tracy M, Patty, Alissa
Incorrect:   Stacy G, Alex, Sharon, Tracy R, Sarah, Kristin, George

er

4.   What city does ER take place in?
Answer:     Chicago

Correct:   Stacy G, Jim O, Justin, Alex, Joe, Matt, Stephen, Natisha, Brian, Sharon, Tracy R, Sean, Jason, Rob, Sarah, Tracy M, Alissa, Kristin, George, Patty
Incorrect:   Nobody

sandler

5.   Finish this song lyric:  
“Thanksgiving… is a special night.”
” Jimmy
… [FINISH IT]”
Answer:     “Walker… Used to say Dyno-MITE. THAT’s RIGHT!!!”

Correct:   Stacy G, Jim O, Justin, Alex, Joe, Matt, Stephen, Natisha, Brian, Sharon, Sean, Jason, Rob, Sarah, Tracy M, Alissa, Kristin, George, Patty
Incorrect:   Tracy R

buffy

6.   In which fictional California burg, does Buffy the Vampire Slayer stake her claims?
a.   Sunnyville
b.   Sunnyvale
c.   Sunnyside
d.   Sunnydale
Answer:     D, Sunnydale

Correct:   Jim O, Justin, Alex, Joe, Matt, Stephen, Natisha, Brian, Sharon, Tracy R, Sean, Jason, Rob, Sarah, Tracy M, Alissa, Kristin, George, Patty
Incorrect:   Stacy G

scream

7.   What was the original title for Scream – later used as the title for another movie?
Answer:     Scary Movie

Correct:   Stacy G, Jim O, Matt, Natisha, Brian, Tracy R, Jason, Rob, Sarah, Kristin, George, Patty
Incorrect:   Justin, Alex, Joe, Stephen, Sharon, Sean, Tracy M, Alissa

vandamme

8.   What popular 90’s television show teamed Julia Roberts and Jean Claude Van Damme for a ‘super’ guest spot?
Answer:     Friends

Correct:   Stacy G, Jim O, Justin, Alex, Joe, Matt, Stephen, Natisha, Brian, Sharon, Sean, Rob, Sarah, Tracy M, Alissa, George, Patty
Incorrect:   Tracy R, Jason, Kristin

qt

9.   Which of the following films was NOT written by Quentin Tarentino?
a.   Killing Zoe
b.   True Romance
c.   Jackie Brown
d.   From Dusk Til Dawn
Answer:     A, Killing Zoe

Correct:   Jim O, Joe, Matt, Stephen, Natisha, Brian, Sharon, Sean, Jason, Rob, Sarah, Tracy M, Alissa, George, Patty
Incorrect:   Stacy G, Justin, Alex, Tracy R, Kristin

90210

10.   Before twins Brandon and Brenda Walsh came to 90210, what Midwest locale did they call home?
Answer:     Minneapolis, Minnesota

Correct:   Jim O, Justin, Alex, Joe, Matt, Natisha, Brian, Sean, Jason, Rob, Sarah, Tracy M, Alissa, George, Patty
Incorrect:   Stacy G, Stephen, Sharon, Tracy R, Kristin

Leaderboard
1.   Rob   (59)
2.   Joe   (56)
3.   Jim O   (54)
4.   Sarah/Natisha   (53)
5.   Alissa   (52)
6.   Sean   (51)
7.   Matt   (50)
8.   Sharon/Stephen   (49)
9.   Tracy M   (47)
10.   George   (46)
11.   Jason   (41)
12.   Justin   (40)
13.   Stacy G   (39)
14.   Patty   (36)
15.   Dan   (34)
16.   Alex   (30)
17.   Gwen   (26)
18.   Stacy S/Brian   (25)
19.   Kristin   (24)
20.   Suzanne/Tracy R   (22)
21.   Noelle   (21)
22.   Scott   (18)
23.   Jim M   (17)
24.   Jamie   (14)

Comments now closed (11)

  • I had a feeling this one was going to be your favorite poster. Me? I liked Private Ryan, Good Fellas and Mary in that order.

  • This is the second time you have finished the trivia challenge with yourself in a pink dress….Please stop at movies posters….No one needs to see your face superimposed over Rich’s in his pink Camosaul PLEASE!!!!

  • I liked the Private Ryan for full effect, but this one did make me laugh out loud…or gag quietly, one or the other.

    And I didn’t know ANYTHING on this one…and I’m so clueless, I haven’t even been able to figure out how look up the answers on the 4 I guessed at and the 3 I left blank…

    I AM, however, listening to a studio copy of the new U2 album that will be released NEXT MONTH!!

  • Ed-Thank you so much for a great game!You have no idea much I started paying attention to movies and music from that time period ( I SUFFERED through a lot of Siruis radio the 90’s on 9!) and it actually paid off here and there. I probably spent so much time preventing Jessi from exposure back then that I missed a lot-If ONLY I had known that it could cost me a contest crown later!Occasionally, I would google for an answer, and realize that I could have played Hangman and not gotten it.

    Great video-don’t know how you found that old picture of me when I was training mercenaries in Africa, I told Ron I was at Florida State!

  • Since all of the really good comments are over on Facebook…
    what did ya’ think of Lost???

  • Ed, That was awesome, even though I’m NOT Jewish LOL (not that there’s anything wrong with that!) Great job.