The Ho Ho Ho Throwdown – Round 4 – Results Edition

tree.JPG 

One more round down and once again our competitors are separated by a slim two-point lead. Heading into Round 4, Aunt Sharon leads Jason 24 to 23. Will the son finally overtake the Mom or will Mommy Dearest lock her son in the closet for good?

On with the show.

Round 4

waitress.jpg

31.   In The Waitresses’ yuletide hit “Christmas Wrapping”, at what supermarket do they find the world’s smallest turkey?

Answer:   A & P   (Jason – 23, Aunt Sharon – 24)

a_christmas_story_3_fixed.jpg

32.   What is the secret code/message that Little Ralphie cracks with his Little Orphan Annie decoder ring in A Christmas Story?

Answer:   Drink More Ovaltine   (Jason – 24, Aunt Sharon – 25)

year.jpg

33.   Who is Mister Green Christmas, Mister Sun? He’s also Mister Heat Blister and Mister Hundred and One.

Answer:   Heat Miser   (Jason – 25, Aunt Sharon – 26)

1010_hall_monitor_cartman.jpg

34.   On South Park, what Christmas Carol does Cartman mangle before providing an angelic finish (brought on by taser shocks)?

Answer:   O Holy Night   (Jason – 26, Aunt Sharon – 27)

diehard.jpg

35.   Which of the first three Die Hard movies did NOT take place at Christmas?

Answer:   Die Hard with a Vengeance   (Jason – 27, Aunt Sharon – 27  
AS guessed Live Free or Die Hard – while she is correct that it doesn’t take place at Christmas – it is the 4th Die Hard flick and thus ineligible.)

sleepy.jpg

36.   Which one of these Tim Burton flicks does NOT take place at Christmas time?
a.   Pee Wee’s Big Adventure
b.   Batman Returns
c.   Edward Scissorhands
d.   Charlie and the Chocolate Factory

Answer:   A   (Jason – 28, Aunt Sharon – 28   AS mentioned that if Tim Burton truly directed Pee Wee’s Big Adventure then I am some kind of Burton worshiper. Yes on both counts. )

See Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street in theaters starting December 21st. 

santahomer.jpg

37.   What was the name of the dog that Homer Simpson bet his family’s Christmas money on in the very first episode of The Simpsons?

Answer:   Santa’s Little Helper   (Jason – 29, Aunt Sharon – 29)

xfiles.jpg

38.   Which one of these television dramas never aired a very special Christmas episode?
a.   ER
b.   Lost
c.   The X-Files
d.   Millennium

Answer:   Lost   (Jason – 30, Aunt Sharon – 30)

secret.jpg

39.   What ancient Chinese secret did Rand Peltzer gift his boy Billy for Christmas in this twisted take on It’s a Wonderful Life?

Answer:   Gizmo or a Mogwaii   (Jason – 31, Aunt Sharon – 31)

elf_pic.jpg

40.   In Elf, what song do Will Farrell and Zooey Deschanel sing a duet of?

Answer:   Baby, It’s Cold Outside   (Jason – 32, Aunt Sharon – 32)

Leaderboard
Jason            32
Aunt Sharon   32

Comments now closed (4)